tisdag 2 september 2014

Söndag 24 augusti. Karlskoga - släkten är bäst!

Direkt efter jobbet i fredags packade vi in det sista i Plåt-Tina, duschade och åkte iväg norrut. Vi tankade och efter det var det lite kamp mot klockan. Målet för kvällen var ställplatsen i Lyrestad. Enligt uppgift kunde vi betala och få nyckelord till servicehuset i Ica-butiken som stängde kl 19. Klara sa att vi skulle vara framme kl 19.02! Exakt kl 19 sladdade vi in framför Ica och fick checkat in. Puh! 


Under vägen hade det regnat ganska ordentliga skurar och det fortsatte under hela kvällen. Vi gick aldrig ur bilen...


På morgonen hade regnet dragit förbi och vi fick en fin utsikt över kanalen till frukost. 


Inget får förfaras....

Vi fortsatte mot Karlskoga. Ett snabbt stopp vid den trevliga handelsträdgården i Gullspång (värd ett besök!) för inköp av blommor till våra värdar och sedan vidare utmed Vänerns östra sida förbi Sjötorp och Ottebäcken. 

Väl framme i Karlskoga tittade vi snabbt in hos C:s kusin U med sambo S, som inte riktigt hade tid för umgänge just då. Vi åkte istället vidare ner till faster K med sambo M där vi fikade och käkade god lunch. Lagad av U. Frampå eftermiddagen var det dags att återvända till U och S. U fyllde år den dagen och S några dagar tidigare. Många inbjudna till den goda middagen. 


Vi njöt, bland annat av dessa små underbara skapelser! Frampå kvällningen åkte övriga hem och vi fick värdparet för oss själva en stund. Nice! Efter en smarrig kaffe Karlsson drog vi oss tillbaka till Plåt-Tina ute på uppfarten för att sova i bekanta sängar. 

Morgonen därpå bjöds vi på frukost. Mysigt! Eftersom C skulle börja jobba på kvällen fick ganska snart säga på återseende och fara hemåt. En intensiv men härlig helg. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar