måndag 5 oktober 2015

Söndag 4 oktober 2015. Tid för vintervila.

Det är fortfarande en fin höst med ljumma temperaturer och uppehåll. Kan väl tyckas vara lite tidigt för Plåt-Tina att behöva krypa in i vinteridet redan. Men det blir allt mörkare på kvällarna och andra aktiviteter väntar om hörnet. Och visst är det väl så att allt har sin egen tid?

Säsongen har varit bra. Vi har varit ute de helger som vi har haft möjlighet och det inte har krockat med något annat. Sommarsemestern i husbil var rekordlång. Vi var ute i 39 dagar, fem och en halv vecka. Det fungerade klockrent, ingen av oss längtade hem nån gång. Okej då, kanske de sista kalla och regniga dagarna i Danmark. Men då var vi ju snart ändå hemma. 

Plåt-Tina har klarat sig bra. Alldeles före semestern började en varningslampa lysa och det blev ett hastigt verkstadsbesök som fixade det hela. Puh, där var det lite oroligt. När vi kom hem igen blev det ännu ett besök, denna gång för att motorn gick lite ojämnt ibland med farthållaren inkopplad. Slutligen behövdes ett verkstadsbesök efter att någon smitande walesare kört på och gjort en rejäl repa i sidan. 

Totalt har vi i år kört 1400 mil. Vid koll var det samma siffra som förra året. Ett normalår alltså! 


Nytvättad och vaxad. 


Hösten är på gång. 


In i mörkret. 


Hej då Plåt-Tina, vi ses till våren!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar