måndag 14 november 2022

Söndag 13 november 2022. Dags för Plåt-Tina att gå i vintervila.

Det är samma känsla varje år. Lite vemodigt att ställa in Plåt-Tina för säsongen och samtidigt är det ganska skönt. För oss är det vår, sommar och höst som är den allra bästa husbilssäsongen. Vi har ingen längtan efter vintercamping, men tycker om att längta efter våren och att få börja spekulera i när det är dags att låta Plåt-Tina komma ut i dagsljuset igen.







I år var vi senare än någonsin, vi ville suga på karamellen så länge det var skönt väder. Och det har det varit denna höst. Knappt en enda frostnatt än och november har ju bjudit på riktigt höga temperaturer. Metrologisk sommar ända fram till nu, till och med. 

Det innebar att vi var sist in hos vår vintervärd och fick backa in framför de andra. Mycket fördelaktigt när det framåt mars är dags att köra ut igen, då står vi främst och behöver inte vänta in någon annan som kanske dröjer.

Sammantaget har vi i år kört 1220 mil och sovit 83 nätter i Plåt-Tina. Säsongen har varit den längsta hittills, från den 19 mars och ända fram till idag. Med tanke på att dieselpriset i år har varit, och är fortfarande, skyhögt så har vi tänkt oss för och försökt köra mindre. Förra årets långa stillastående på verkstad innebar nog att vi hade en del att ta igen i år. 



Vi stänger igen butiken om Plåt-Tina med en bild från sommarsemestern och ett varmt Chimay i Belgien och säger på återseende! 🚐💨🌻

1 kommentar:

  1. Ha en riktig god hvil vår kjære Plåt-Tina. Vi sees til våren :)

    SvaraRadera