söndag 9 april 2023

Söndag 9 april 2023. Påskdagen och vi vänder hemåt.

 Vi vaknade till en mulen söndag. C kände sig krasslig med halsont och feberkänningar, så vi bestämde oss för att vända näsorna hemåt en dag tidigare. Det hade inte varit så kul om han blivit liggande eller om K hade fått samma skit. 

Det är inte riktigt vår melodi att åka motorvägar så vi valde att ta andra vägar. Vi ville även ta vägen om Gekås i Ullared för att kolla på vandringsskor till oss båda, de gamla var mer eller mindre utslitna.

Väl framme kunde vi konstatera att det var fler som tänkt samma tanke och det var ganska fullt på parkeringarna. Det gick ändå bra med shoppingen, C kom ut med två par skor och K med ett par. 












Många mil av bilkörning och några få stopp på vägen för att logga en och annan cache, de flesta vid kyrkor. Bilden visar stora landsvägen mellan Ullared och Alingsås. Nu ska vi krya på oss, snart nog är vi ute på vägarna igen. 

🚐💨🌻



1 kommentar:

  1. Ni ser ut att ha haft en härlig tur i vårväder, om än lite förkortad. Intressant att veta att gekås är ett bra ställe för vandringsskor. Det ska jag komma ihåg till lämpligt tillfälle.
    Krya på er!
    /Camilla (Mamma Camilla)

    SvaraRadera