fredag 9 juni 2023

Fredag 9 juni 2023. Hipp Hurra och långtur till Gräfsnäs med Plåt-Tina 3.0.

Plåt-Tina har gjort god tjänst för oss i tio år men nu kände vi att det var dags att förnya oss. Vi har kikat runt lite och fastnade till slut för en Carthago Malibu Charming 2017.


Plåt-Tina 2.0 visar rumpan och lämnar över till...


...Plåt-Tina 3.0


Plåt-Tina 3.0 hemma för utrustning. Det blir att tänka om och tänka nytt. Även om grundplaneringen är i princip lika för alla plåtisar finns det många detaljer som skiljer. Var sak har inte sin givna plats i den nya bilen.



I garaget satt ett ställ med utdragbara skenor för plastbackar. Praktiskt men stället vägde alldeles för mycket så det åkte ut. Även lite andra delar demonteras som TV- fäste och antenn. Längst bak sitter ett enormt cykelställ som väger bortåt sextio kilo. Även det ska väck och bytas mot ett mer normalt dito.



Första resan går till Gräfsnäs för att känna oss för med den nya bilen. Bara två mil bort men det räcker för en övernattning. Och som vit bil smälter hon in bland de andra katterna.




På kvällskvisten tog vi oss en liten promenad i slottsparken.


K tittar ut i kvällsljuset.


C njuter en bit Gruyère till cavan efter maten. Ett extra Hipp Hipp Hurraaaa och Grattis på födelsedagen utropas denna dag för C! 
🚐💨🌻




1 kommentar:

  1. Gratulerer så mye, hun ser kjempesnygg ut. Vi gleder oss til å bli kjent med henne på turer i inn og utland. Vi sees der ute !

    SvaraRadera