torsdag 15 juni 2023

Ons-torsdag 14-15 juni 2023. Mikrominitur till Säven.

Vi har ordnat och fixat en del med Plåt-Tina de senaste dagarna och ville komma ut och testa en del funktioner, framförallt kylskåpet som inte verkar vilja bli kallt. Det hann bli ganska sent innan vi kom iväg. Men så här års är det inte ett stort problem, ljust nästan dygnet runt.

C hade hittat ett lämpligt övernattningsställe och vi åkte gamla vägen förbi Horla och stannade till vid Häradsvadsbro för att försöka hitta en gömma som var ny för oss.

Fint ställe!













Vi landade på parkeringen vid Sävens norra strand och C tog ett litet glädjeskutt innan maten.

Många sena badgäster i plurret.




På morgonen efter frukost åkte vi söderut mot Borås, med mål Biltema för att inhandla brandsläckare och brandvarnare till nya Plåt-Tina.

Det blev ett lite längre stopp vid Vänga Mosse. Vi visste att det fanns en LAB-runda där som vi vill gå. På himlen seglade ett och annat moln som lindrade värmen en aning. Utöver LAB-stegen fanns några andra geocacher som vi passade på att försöka logga. 


                                            

Promenaden tog en stund och det var gott att avsluta med en lunchfika i Plåt-Tina vid Vänga kyrka innan vi åkte vidare till Viared och Biltema för att inhandla saker för att brandsäkra Plåt-Tina. Sedan var det raka spåret hem. Vi har bekymmer med kylskåpet som inte vill hålla kylan, så nu får det bli felsökning och kanske kontakt med säljföretaget. 🚐💨🌻






1 kommentar:

  1. Det ser så mysigt ut på bilderna. Man behöver verkligen inte åka långt för att hitta naturupplevelser och avkoppling.
    Trist att kylskåpet strular. Vi hade ju strul tidigare i år, men då var det minusgrader i hela kylen. Tänk om kylarna kunde ha samarbetat, då hade det nog blivit lagom.
    Nu har vi bytt termostat och kylen fungerar lagom bra igen.

    SvaraRadera