onsdag 6 juli 2016

Tisdag 5 juli 2016. Cykling på KUJ.

Vaknade till blå himmel i Fagersta. Det lovade gott för dagens aktivitet som var tänkt att ägnas åt cykel på den nedlagda banvallen för KUJ (Köping Uttersbergs Järnväg) och geocaching. Vi startade vid Karmansbo.


Team C ledde laget och hade även hand om utfodring av minimuffins och såg till att deltagarna höll uppe vätskebalansen genom att då och då stanna för vattenstopp. 
Vi cyklade från kl 11 till 18.30 med ett större stopp för fika och omgruppering till Kolsva. Totalt cyklade vi ca 3 mil och loggade 70 geogömmor under dagen. Det är nytt dagsrekord för Team C! ;)


Klockan var ganska mycket när vi började leta nattboende. Efter dagens ansträngning var det nödvändigt med dusch och då är det enklast att välja camping. Vi tog den som låg närmast och det var Malmöns camping i utkanten av Köping. Eftersom det var lite sent ringde vi och campingvärden lovade att vänta på oss. Här kostar det 205 SEK för en plats med el och dusch.


En större trafikolycka med vägen avstängd en god stund försenade oss ytterligare. Vid nio var vi duschade och klara för sen middag. Vi fick en ledig plats i det bortre hörnet av campingen. Utan havsutsikt!Campingen ligger alldeles vid Mälarens strand. En sen kvällspromenad (geogömma 69 och 70) bjöd på fantastisk solnedgång.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar