lördag 14 januari 2017

Lördag 14 januari 2017. Från en tid till en annan.

Allt roligt har ett slut och så gäller även för denna resa. Efter 28 vakna timmar är vi hemma igen. Det kändes inte snällt mot kroppen att kliva ut ett i 0-gradigt grådis efter att ha lämnat Miami i går med sina 25 goa varma grader.


Vi hade torsdagsförmiddagen på oss innan det var dags för lunch och därefter åka till flygplatsen och lämna tillbaka hyrbilen som så snällt hade tagit oss runt Florida utan att krångla det minsta. Under ett par timmar åkte vi runt i Miami för att leta upp några sista geogömmor att lägga till statistiken. C har rattat runt oss i den ibland väldigt täta trafiken med stor säkerhet. K har inte varit rädd en enda gång (bara bromsat i golvet nån liten gång, kanske...). Trafikkarusellen runt Miami är inte att leka med i rusningstrafiken. Den billiga GPS-en som C inhandlade innan vi åkte var guld värd, även om den hängde på trekvart och K hela tiden fick försöka syntolka den svaga bilden.
Nu ska vi packa upp, tvätta, njuta av minnena av alla upplevelserna och stå ut med resten av vintern innan det är dags att ta ut Plåt-Tina ur vinteridet om ett par månader. Tills dess ska vi planera vart sommarens husbilsturer ska gå och även nästa lite längre resa. Det kliar förstås redan i restarmen.

Tack ASE och Husbil och Resor för era återkommande kommentarer på våra inlägg. Vi vet att vi har några trogna följare av den här bloggen, men det är roligt och uppmuntrande med era snälla kommentarer.


På återseende!

2 kommentarer:

  1. Tusen takk for at dere har delt denne fantastiske reisen med oss hjemmesittere. Vi sees snart irl.

    SvaraRadera
  2. Tack själv för en bra reseskildring.

    SvaraRadera