söndag 13 augusti 2017

Söndag 13 augusti 2017. Sommarsemester del 2 startar i Karlskoga.

Några veckors arbete är utfört så nu tycker vi att det kan vara dags för lite ledigt innan hösten tar vid. Första anhalt Karlskoga och 50-årskalas. 


Vi kom iväg fredag eftermiddag. E20 var knökad med trafik så det var med en lättnadens suck vi svängde av efter Mariestad. Kaffestopp vid Otterbäcken. 


Vi kom fram till Labbsand (på Kosidan) sent. Installerade oss på en av de två platserna för husbil. Utsikten gick inte att klaga på. Gräsmattan lutade ganska bra så kilarna kom väldigt väl till pass. Lite räkor och bubbel till middag med efterföljande trevligt kvällstjöt med ett par av de andra festdeltagarna som kommit tidigt och bodde i en stuga på området. 


Bolltistel och daggkåpa från en viss trädgård i Alingsås som ska bli bordsdekoration på festen. 


Festdag. Huvudpersonen själv. 


Gästerna var många. Här tre av huvudpersonens, och C:s, kusiner. 


Hyllningarna till jubilaren var många, men den som imponerade och berörde oss mest var nog sången och musiken som framfördes av sambon. 


Maten och vinet var i ljuvlig kombination och toppades av tårtor som jubilaren bakat. Smaskens!


I morse/förmiddags var det frukost hemma hos festordnarparet där långväga gäster var inbjudna. Vid tvåtiden kom vi så iväg och drog norrut på E18 och efter Örebro på E20. I Glanshammar kort fikastopp med lite god "Brinner" i glasburk från värdinnan. Stopp för natten blir det i Enköpings gästhamn. Här är vår utsikt för kvällen. 


C drömmer om båt?


En liten kvällspromenad och vi kom förbi de här krakarna. Mycket sent i säng igår  kväll kan behöva kompenseras med lite tidigare sänggång idag. 🚙💨


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar