onsdag 23 maj 2018

Lör-söndag 19-20 maj 2018. En skön dag i Vear innan vi åker hemåt.Våra vänner tog med oss ut på en bilpromenad för att se omgivningarna och leta några geogömmor. Här fann vi en vid Jarlsbergs travbana. Inga avspärrningar utan här brummade havremotorerna förbi rätt framför näsan på oss. Klingar ortnamnet välbekant? Jodå. Härifrån kommer den goda osten med samma namn.


SE håller styr på oss från nabolandet.


Den här gömman hade lite högre T-rating. Men med en hittad lastpall och handfast stöttning gick det bra att få våra nick på plats i loggboken.


C signerar loggen under överinseende av CO. Det här var en moro en (GC6QR28). A hade gjort ett formulär för att finna ut om man är en cache-oholic. Var man det så gällde det att visa karaktär och INTE logga denna. Det sägs att enklaste sättet att motstå en frestelse är att falla för den. Och så fick det bli.


Ute vid stora vägen susade en cykelbil förbi. Inte ofta man ser sådana. Det gick så fort att inte hela fick plats på bilden.


Efter 28 år i sitt parhus har våra vänner sålt det och väntar på att få flytta in i huset bakom dem.


SE och C koser sig på terrassen i eftermiddagssolen.


Randigt på randigt och så lite stjärnor på det.


Sista besöket i radhuset, sen blir det mer central bebyggelse. Vi bjuds på mumsiga räkor denna kväll. Tack för denna gång och på gjensyn!


Plåt-Tina på färjan.


Även denna resa måste få ett slut och vi tog Bastøfärjan till Moss och därefter E6 söderut.


Gränsland


Svinesundsbron passeras.


LBTW, K alltså, hittade sin 6000:e geogömma i Bohuslän. Grattis!!!

🚙💨

2 kommentarer:

  1. Så flinke dere er til å ta bilder. Takk selv for et flott besøk.
    Vi sees.

    SvaraRadera