torsdag 30 augusti 2018

Söndag 26 augusti 2018. Ingen återvändo, nu vänds näsorna hemåt!

Vi var inte ur bilen på hela gårdagskvällen, inte mer än det som behövdes för att snabbt koppla in elen i hällregnet. Det regnade, blixtrade och åskade hela kvällen. På morgonen var det slutregnat och vi kunde tömma både grå- och svartvatten i lugn och ro på campingen innan vi åkte norrut. En väldigt fin camping som vi kan tänka oss att återkomma till, t ex när vi ska cykla banvallen mellan Båstad och Förslöv och fixa gula gubbar på geocachetrailen där. 





Innan vi lämnade Laholmsbukten åkte vi utmed Skummeslöv och Mellbystrand. Himlen var dramatisk och det kom fortfarande en och annan hastig skur. 



De här två senaommarveckorna har vi mest hållit oss i Sverige. Vi började med Dalsland, fortsatte till Öland när regnet kom i Mellerud. Därifrån till Halland och kusinträffen i Varberg. Snabbt ner till Ystad för överfart till Rønne på Bornholm. Vi har cyklat, vandrat, bilpromenerat, ätit och druckit gott. Träffat både släkt och goda vänner. Och letat geogömmor överallt, det går att hitta ”spår” av oss längs hela rutten. Det har blivit några mil på vägarna men det har inte känts så. Vi har helt enkelt haft det oförskämt bra! Plåt-Tina har också varit nöjd och inte krånglat nånting för oss. Nu hoppas vi att vädergudarna ordnar bra väder för några helgturer i höst. 🚙💨


1 kommentar:

  1. Takk for at vi fikk "følge" med på turen. Enda en flott tur for dere og nydelige bilder.

    SvaraRadera