söndag 14 juni 2015

Söndag 14 juni. Förberedelser (som nästan kom av sig)

Snart stundar årets sommarsemester och vi längtar så vi nästan blir stolliga. Plåt-Tina har ju redan rullat några helger under våren så hon har blivit lite skitig i hörnena. Dags alltså för storstädning. Men ett tag såg det ut som att vi kanske inte skulle komma iväg... I torsdags, när C var på väg hem från sin geotur, började varningslampan för motorn att lysa. Den har vi sett förr! Den gången hade vi en jädrans tur och en verkstad i Frankrike bytte nån manick i motorn. Språkförbistringen gör att vi inte riktigt vet vad. Men vi hade en sagolik tur och allt var klart på ett dygn. 

C slängde sig nu på telefon och ringde Fiat-verkstäder. Alla slog ifrån sig, överhopade med jobb. Borås Bilhall förbarmade sig, hörde väl hur desperat C lät, och erbjöd sig att i alla fall kolla varför lampan lyste. De lovade INTE att de kunde åtgärda före midsommar. 

Fasicken. Vi som bokat färjor både tur och retur hela vägen till Irland. Skulle vi behöva ställa in? 

C hängde på låset hos verkstaden dagen efter. Nervös väntan innan de kunde konstatera felet och till och med åtgärda på bumsen. Den felande delen byttes ut. Puh, vi kunde andas ut. Den verkstaden ska ha en guldstjärna! 



Längst in under sätet också! 😊


Alltid redo!!


Plast och fönster putsas. Finns putsdukar för alla tillfällen...


Ludde vilar men ska snart komma på plats. 


Komplement till GPS-Klara...



Nybäddat med tjeckisk bomull, klart för att knoppa in...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar