torsdag 12 juli 2018

Onsdag 11 juli 2018. Team SALT irrar runt i Süderstapel.

Efter alla frukostbestyr och annat är klart loggar vi ut från ställplatsen och far vidare. Men inte så långt, endast ett par mil till Söderstapel. Här hittade vi en liten campingplats som fick bli basen för våra fortsatta irrfärder under dagen.

Campingen var lite sliten och ogräset växte kanske lite högt på sina ställen. Men det var rent och snyggt så det blir fullt godkänt i betyg. Det tog inte många minuter innan vi hade fixat matsäckar, fått ner alla cyklarna och var på väg. Här planerar tre av de fyra medlemmarna i Team SALT dagens första fynd. Den fjärde dokumenterar.Ute på ett fält gick minsann en stork och betade.De flesta cacherna under dagen var ganska lätta att lokalisera. Andra var det inte. Här är det klädträttring som gäller.Åh, se där, det är S som gömmer sig i grönskan. Cachen blev funnen och signerad! Tack för det!!När vi är ute på landsbygden och cyklar har vi inte så sällan nyfikna besökare. Här en skock kossor som undrade vad i hela friden vi höll på med.En cykelhjälm på en stubbe ger en hint om vad som försiggår.Jodå, är det inte C som ligger där och loggar en gömma?!En fikarast kunde vi unna oss under turen. Vi hade lyckan att till och med hitta ett fikabord.En uggla på en sned skylt visade att vi nu var i ett naturreservat.Tre meter bort från fikabordet låg ännu ett. Litet mindre men med helt underbar utsikt.Plötsligt gick cykelvägen över lös sand och det blev att leda cyklarna en god bit. A och SE föreviga sanden, eller? ;)Vilken liten cykel K har idag.Vi cyklade förbi björnbär som var lagom mogna. K och C stannade och provade smaken, den var perfekt.En......två......tre......och alla fyra!Efter några timmar till cykel åkte vi tillbaka till campingen för en kort vilopaus.
Sedan var på vi på det igen, en kortare cykeltur på nedlagd banvall.K har här hasat sig in bland de taggiga buskarna för att logga en gömma.Väl tillbaka på vårt boställe var det gott med en dusch för oss allihop och sedan var det middag.C njuter av dagens alla fynd och av sällskapet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar