tisdag 20 juni 2017

Tisdag 20 juni 2017. Ännu en varm dag på cykel, geocachtrail i Spelle.

Ännu en varm och solig dag. Vi åkte några få mil till utkanterna av Spelle. Cyklarna lastades av och vi satte fart. Målet för dagen var att hitta några av de 50 geocacher som var utlagda i trakterna. Turen gick på små bonnavägar. För det mesta asfalterat (vi är ju i Tyskland!) men nån gång grusväg. 


Det var mitt i ett vindmölleland och idag snurrade de på ganska bra. Det var lite disigt också så det var mer uthärdlig värme idag. Tyckte vi. 


Hej och hå vad det gick undan. Gömmorna var ganska lätta att hitta och cykelturen gick fint. Och idag hade fikamackorna faktiskt kommit med i packningen. Efter fyra timmar på cykelsadlarna hade vi hittat och loggat alla 50 gömmorna och den så eftertraktade bonusgömman. Denna gången var bonusgömman en riktig höjdare! Under varje trälock fanns en loggremsa för cyklister, fotvandrare och bilister. När man lyfte på locket spelades det upp en käck trudelutt som avslutades med en hälsning från CO. 


En nöjd C lastar cyklarna upp på Plåt-Tina. 


Vi cyklade ca två mil på dagens runda. Här är beviset på att alla gömmorna hittades. 


Vi hade redan i morse sett ut en lämplig camping för natten. Det satt fint med en kall öl efter dagens tur. Samtidigt planeras fortsättningen på turen. Ska vi stanna lite till i Tyskland eller åka in i Holland? 


Inne på campingen står en gammal tippvagn. Någon försöker odla en rhododendron i den. Det går sådär...


Vi fick en plats i kanten på en enorm gräsmatta som slutar i en badsjö. Det kostar € 2 att bara bada. Att campa med el och dusch kostar oss € 20. Då ingår badet. 🚙💨


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar