tisdag 19 juni 2018

Måndag 18 juni 2018. På cykel och campingvaruhusets IKEA.

Vi var relativt snabba på morgonen och kom iväg från ställplatsen redan före nio, nästan världsrekord. I Mesum hade C löst ett antal mysterycacher och de var lämpliga att försöka hitta per cykel. Regnet hängde lite i luften och det var stundtals lite kyligt, men på det stora hela perfekt cykelväder. Troligen rågvete, tror den agrale medlemmen i hushållet. Alla utom en (så typiskt!) gömmor hittades. I holländska Winterswijk ligger ett gigantiskt varuhus för allt som gäller fritids- och friluftsvaruhus i flera våningar. I dag var det gudskelov inte nån rusning utan gott om plats i gångarna. Det gick inte annat än att le när vi såg skylten. Rakt på sak, liksom. Inköpsrundan gick dåligt. Resultat: två blommiga sadelskydd och en pytteliten plastburk tillverkad i Nya Zeeland... vi har helt klart legat av oss när det gäller shopping. 

Vi har haft lite otur vid valet av boplatser de senaste två nätterna med obefintlig 4G-uppkoppling och vi är nästan desperata. Bloggandet blir lidande såtillvida att allt blir lagt i vilande läge tills vi kommer till område med bättre uppkoppling. Merde! 

Vi fann i alla fall ett nattläger. I Vreden-Zwillbrock, i Tyskland men alldeles på gränsen mot Holland. En avdankad restaurang/hotell som gav plats åt husbilar på baksidan. Det var visst plats för femton ekipage som skulle dela på en (!) dusch/toalett. Men rent o snyggt var det. 🚙💨Inga kommentarer:

Skicka en kommentar