tisdag 19 juni 2018

Måndag 18 juni 2018. På cykel och campingvaruhusets IKEA.





Vi var relativt snabba på morgonen och kom iväg från ställplatsen redan före nio, nästan världsrekord. I Mesum hade C löst ett antal mysterycacher och de var lämpliga att försöka hitta per cykel. 



Regnet hängde lite i luften och det var stundtals lite kyligt, men på det stora hela perfekt cykelväder. 



Troligen rågvete, tror den agrale medlemmen i hushållet. 



Alla utom en (så typiskt!) gömmor hittades. 



I holländska Winterswijk ligger ett gigantiskt varuhus för allt som gäller fritids- och friluftsvaruhus i flera våningar. 



I dag var det gudskelov inte nån rusning utan gott om plats i gångarna. 



Det gick inte annat än att le när vi såg skylten. Rakt på sak, liksom. 



Inköpsrundan gick dåligt. Resultat: två blommiga sadelskydd och en pytteliten plastburk tillverkad i Nya Zeeland... vi har helt klart legat av oss när det gäller shopping. 





Vi har haft lite otur vid valet av boplatser de senaste två nätterna med obefintlig 4G-uppkoppling och vi är nästan desperata. Bloggandet blir lidande såtillvida att allt blir lagt i vilande läge tills vi kommer till område med bättre uppkoppling. Merde! 

Vi fann i alla fall ett nattläger. I Vreden-Zwillbrock, i Tyskland men alldeles på gränsen mot Holland. En avdankad restaurang/hotell som gav plats åt husbilar på baksidan. Det var visst plats för femton ekipage som skulle dela på en (!) dusch/toalett. Men rent o snyggt var det. 🚙💨



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar