torsdag 27 juni 2024

Torsdag 27 juni 2024. Höga Kusten. Bron.

I dag blir det en snabb och enkel bloggning. Efter frukost bestämde vi oss för att återvända till Finland, eller rättare sagt halvfinland. Vi bokade en färjebiljett till Åland och färjar över på söndag förmiddag. Nu har vi några dagar på oss att åka till Grisslehamn. Lite ledighet unnar vi oss genom att ta en halvdag fritt vid Högakustenbron och övernattar där.


Vi parkerade med full utsikt mot bron och alla ljud därifrån.







Det fanns tre ologgade geocacher på promenadavstånd. Vi började med den som låg uppåt och där fick vi se gamla luftvärnsställningar från senaste världskrig. Fina vyer över nejden fick vi på köpet.






Åt andra hållet fanns två gömmor som tog oss ner till havsnivå. Där fick vi en annan synvinkel på bron. Oavsett varifrån en betraktar bron går det inte annat än att imponeras. Den är ju ganska snygg!




Till middag blev det sedan entrecote. K höll sig till rödtjut medan C drack en mer ståndsmässig öl. En får låtsas att papptallrikarna är av porslin och plastglasen är i glas så smakar allt perfekt. Bon appetit!


Solen börjar så sakta glida ner mot horisonten och bron hamnar i ett vackert kvällsljus. Vi fortsätter att fascineras av den här bron och lär återkomma. 

🚐💨🌻


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar