söndag 30 juni 2024

Söndag 30 juni 2024. Åland.

Tidig revelj efter våra mått mätt. Alltså vi var tvungna att gå upp när väckarklockan ringde. Vi hade några mil att ta oss till Grisslehamn för att checka in på färjan till Åland.


Men först till servicehuset för att fylla alla vattenflaskor. Något vi glömde dagen innan. Det gäller att vara beredd innan nöden hinner ikapp. 



Trångt inne på färjan. Vi var nummer två att köra på men fick snällt vänta i Berghamn på Eckerö innan vi fick köra av.


Naturligtvis gjorde vi en lov i tax free. Mycket intressant i hyllorna och det blev inte gratis att passera utgångskassorna. Den här sorten bryggs av Stallhagens bryggeri på Åland. Har honung som ingrediens och det visade sig i smaken. C slog på stort och köpte EN burk. 



Vi kom ut ur färjan och bloggens obligatoriska kyrka är idag Hammarlands kyrka. Det var mulet och regnet hängde bokstavligen i luften. 




Någonstans idag, det fattades femton, loggade K sin 21:a tusende geocache. Grattis!!! 💐🌹🍾🥂 Det firade vi med en champagne till middagen vid dagens övernattningsställe i kanten på en badplats söder om Kroklund. C var mästerkocken och K fick vara mässjänta. Nu sitter vi inne och lyssnar på smattret på taket. Men nog sjutton kommer här ålänningar som badar på kvällskröken! 

🚐💨🌻

1 kommentar: