måndag 19 augusti 2019

Måndag 19 augusti 2019. MS Sassnitz till Trelleborg.



Vi vaknade upp till en solig morgon. Av gårdagens myckna regnande märktes ingenting. Efter frukost och andra bestyr lämnade vi parkeringen. Betalning gjordes i automat innanför bommen. Ett höftskottsfoto fångade C mitt i steget på väg från betalautomaten. Vi funderar fortfarande på vad paret som står kvar pysslar med... 😂



Vi hade ett par timmar att slå ihjäl innan det var dags att köra på färjan. Det gjordes i Sassnitz. Här en lååång gångbro från centrala Sassnitz ner till hamnområdet. 





Bye, bye Sassnitz och Rügen! 👋

Tack och lov var båten inte fullbelagd så det gick lätt att få sittplats. Vi valde att äta lunchbuffén. En tallrik köttbullar i kafeterian kostade nästan lika mycket. Ett bra val skulle det visa sig. Glest med ätande gäster och maten var riktigt god. 







Efter fyra urtrista (förutom maten då) timmar ombord på MS Sassnitz landade vi i Trelleborg. Vi ställde in GPS-Klara på Skeppsrslövs golfklubb utanför Kristianstad. Drygt 11 mil på motorväg avverkad ganska snabbt. Mörka moln på himlen. 

Väl framme satt det riktigt fint med en varm dusch i klubbhuset. Här har vi övernattat flera gånger tidigare. Ett riktigt toppenställe med välkomnande och öppna armar även gör oss som inte spelar golf. 

Avslutar kvällen med lördagens melodikryss. 🎶🚙💨


1 kommentar: