fredag 15 september 2023

Fredag 15 september 2023. Tredje campingen gillt.


Det nya hästtäcket som inköptes på Obelink provades under natten. Det fungerade alldeles utmärkt och bidrog säkert till vår goda sömn. Cyklarna har inte varit nere på marken på länge och vi funderade var det skulle ske. Det fanns lite lämpliga rutter en timmes bilresa åt rätt håll. Vi siktade först in oss på mataffären Jumbo i ´s-Heerenberg för proviantering. Just Jumbo har blivit en favorit i Nederländerna. Bra utbud och fräscht.




Två bilder från campingen i Azewijn där vi fick ett litet märkligt mottagande kvällen innan.



Vi fortsatte sedan mot Shaijk vilket innebar en liten snutt i Tyskland där även Rehn passerades.


Framme i området började vi leta nattläger. Vi refuserade en som skulle vara fullbokade under helgen med horder av ungdomar. Den andra tog plötsligt bara säsongsplatser. Bilden ovan visar incheckningen på den första campingen där ägglådan även innehöll en geocache. Vi avslöjar inte vilket ägg det var.









Tredje gången gillt kom vi till De Heische Tip. En riktigt stor camping med restaurang, pooler, badsjö - you name it! Och detta till ett pris som var lägre än vad de andra begärde. Vi slog till och stannar i minst två nätter. Nästan direkt gav vi oss ut på en cykeltur och hemkomna njöt vi av ett glas vitt och en vitöl. Notera gärna att K kör med shorts även idag, den 15 september.
 🚐💨🌻

1 kommentar: